27 Ağustos 2008 Çarşamba

oLmadı çocukLar...

Şampiyonlar ligi vizesini Samiyen'de tek forvetle sahaya çıkmakla riske atmıştık zaten, deplasmanda da kamikazelik yapıp böyle bi kadroyla sahaya çıkarsan ne adamların sert oyununa hakemin sessiz kalmasını ne de ofsayttan yediğin golü bahane edebilirsin.

Takım olarak tatlı sert oynayan Rumenler düşünülenin aksine Galatasaray'dan güçsüz bir takım olmadıklarını gösterdiler.Ayrıca rakip ceza sahasına havadan gelen her topu karşılamalarına rağmen Galatasaray'ın inatla havadan oynamasıda gol yollarında etkisiz olmasının ana etmeniydi.

Bu takımda Lincoln sadece orta sahayla rakip ceza sahası arasında dolaşmaya yarayan elinde bi tesbihi eksik koftiden mahalle kabadayısıdır.Yıldız oyuncu alalımda taraftarın gözünü boyayalım onlarla futbolcu izlemek için stadı doldursun kasaya para girsin mantığıyla milyon dolarları bu adama yatırırsan oda ilk bikaç maçta göz boyayıp bütün sezon yan gelip yatar parasınıda tıkır tıkır alır.

Saha kenarında da saha içine hiçbi pozitif etkide bulunmayan, çıkardığı kadroyu kahvedeki herhangi bi Galatasaray lının bile çıkarabileceği, aşırı derecede düşünceli bir teknik direktör olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Hakikaten Skibbe neyi düşünüyodu acaba iddaa'da Shalkeyemi basmıştı evi arabayı.

Tribündeki taraftarın emeğine sağlık, bizde elimizden geleni yaptık ilk maçta. Saha içinde yada kenarında aldığı paranın hakkını vermeyen kim varsa saygılarımı(!) iletiyorum kenidisine, şimdi dağılın Uefa'da görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: